Optimale service bij een compleet pakket

Laat ons je website op alle fronten onderhouden zodat jij je kan focussen op het ondernemen!

Waarom is het belangrijk om een website te onderhouden?

Internet verandert continu; alles wordt geupdate voor een betere werking, nieuwe functies en een valide beveiliging. Ook kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er een beveiligingslek zit in de core, het thema of de plugins, maar dit hoeft niet persé de reden te zijn van een update. De volgende punten kunnen echter aanleiding gevend zijn:

  • beveiligingslek
  • nieuwe functies
  • fout in de website
  • zwakke wachtwoorden
  • slecht beveiligde werkomgeving

Met een onderhoudspakket van Zavia zorgen wij ervoor dat alles up-to-date blijft; zowel de core, als het thema en de plugins. Wanneer je niet update verouderd je website en kan dit invloed hebben op de functionaliteiten. Bepaalde functies gaan niet meer samen of onvolledig, waardoor de kans bestaat dat een deel van de site of de gehele website niet meer werkt.

Ook bestaat de kans dat er beveiligingslekken ontstaan. Hierdoor kunnen cybercriminelen makkelijk binnenkomen. Dit gevaar is niet altijd zichtbaar aan de voorkant (wat overigens wel mogelijk is). Echter zijn de aanpassingen in de bestanden aan de achterkant vaak wel waarneembaar. Daarom adviseren wij altijd om je website regelmatig te laten onderhouden en na te laten kijken op eventuele bestandswijzigingen. Zo kunnen mogelijke bedreigingen en/of problemen voorkomen worden.

Wij zorgen ervoor dat de website is beveiligd tegen eventuele bedreigingen en spam.
Uiteraard kunnen we mogelijke indringers niet uitsluiten, maar met onze 24/7 surveillance kunnen we direct detecteren of er iets mis is. Hierdoor kunnen we het probleem gelijk bij de kern aanpakken en eventuele rampscenario’s voorkomen.

De voordelen op een rijtje

  Updates (core, plugins, thema)
  Controle na de update inclusief directe fix indien nodig
  Database, revisies, spam opschonen
  Optimalisatie (foto’s / snelheid)
  Back ups (ook twee wekelijks, wekelijks en dagelijks)
  Scan op malware, infecties en backdoors +  direct verwijderen
  Fix by hack
  Foto en speed optimalisatie
  24/7 Uptime monitoring
  Technische ondersteuning (30 min gratis in elk pakket)
 Geen omkijken naar het onderhoud van jouw website (wij regelen dat!)

onderhoud

Wat zit er standaard in het onderhoudspakket?

WordPress, thema en plug-in updates

Het komt regelmatig voor dat er updates beschikbaar zijn van WordPress, plugins of van het thema. Meestal bevatten deze updates beveiligingsupdates en verbeteringen. Het kan ook zijn dat de maker hiervan beveiligingslekken heeft ontdekt waardoor er een nieuwe update is. Sommige updates kunnen zorgen voor grote veranderingen (denk aan de kleuren of vertaalde teksten die weer naar de standaard instellingen worden teruggezet). Ufirsthdc zorgt ervoor dat elke maand alle mogelijke updates worden uitgevoerd, zodat alles altijd up-to-date is en eventuele instellingen weer terug worden gezet.

Mochten er problemen voorkomen bij het updaten dan lossen wij dit ook direct voor u op!

Website back-up

Wij maken standaard 1 keer per maand een complete back up van je website (dit is gratis). Je kunt er ook voor kiezen om dit wekelijks of dagelijks te doen. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden en is als extra optie configureerbaar. Zo is jouw website altijd veilig! Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus mocht er iets verkeerd gaan, dan kun je altijd terugvallen op de laatste back-up.

Website controle

Na het uitvoeren van de updates, lopen we de website na om te zien of alles nog goed werkt. Waar nodig voeren we gelijk reparaties uit.

Optimalisatie

WordPress verzamelt spam en slaat deze op. Wij zullen dit verwijderen zodat de website schoon blijft.

Een onnodig volle database zorgt ervoor dat jouw website trager wordt. Wij legen de database zonder verlies van data. Alleen gegevens die de website niet gebruikt, worden verwijderd.

WordPress maakt revisies aan voor elke verandering die je maakt. Dit zijn een soort van kleine back-ups van eerdere versies van onder andere pagina’s en berichten. Deze revisies nemen ruimte in beslag en zorgen voor een tragere website. Ook deze revisies zullen wij maandelijks verwijderen.

Beveiliging

Hackers zijn er steeds vaker op uit om allerlei websites, groot of klein te hacken. Ze maken gebruik van zwakheden in contact formulieren, beveiligingslekken in WordPress of plugins en kunnen zo schadelijke bestanden uploaden, aanroepen op je website of bestaande bestanden wijzigen. Met onze antivirus en firewall software houden we dit zoveel mogelijk tegen.

Let op!
Ondanks de antivirus software die wij aanbieden, is dit geen garantie dat hackers niet alsnog binnen kunnen komen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is de kans dat er iets mis gaat helaas aanwezig. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen.

Up time monitoring

Ons beheer systeem houd uw website 24/7 in de gaten. Gaat er toch iets mis? Dan krijgen wij een melding en kunnen de problemen zo snel mogelijk oplossen om downtime van je website zo kort mogelijk te houden

Technische ondersteuning

Wat houd deze technische ondersteuning in?

Jij stelt ons de vraag en wij adviseren je of ondersteunen je door middel van foto / video materiaal en informatie. Denk hierbij aan problemen met de website, plugins, foutmeldingen oplossen, tekst of afbeeldingen plaatsen of andere vragen met betrekking tot de website. Via je klantenaccount heb je inzicht in je projecten. Hier wordt de tijd geregistreerd en alles bijgehouden. Zo kun je alles inzien. Ook krijg je bij elk pakket toegang tot informatie en filmpjes voor hosting & websites.

In het basis pakket zit standaard 30 minuten gratis klein onderhoud t.w.v 22.50,- .

Hoe gaat de support tijd in zijn werk?
Stel je hebt 1 uur support tijd per maand. Je hebt een aantal vragen en bespreekt deze met een medewerker, indien er dingen toegepast moeten worden op je website of aangepast gaat er een timer in via het project dat word aangemaakt in je klantenaccount. De tijd stopt op het moment dat de medewerker klaar is. Zo kun je zien hoeveel tijd je nog over hebt.

Het kan zo zijn dat je meerdere malen een vraag hebt of meerdere vragen hebt per maand. Je deelt zelf de tijd in die je kunt benutten. Wil je 4 keer per maand een kwartiertje tijd voor je website dan kan dat natuurlijk. Wil je 6 keer per maand 10 minuten dan mag dat ook. Je kunt dit doorgeven via een ticket zodat er een medewerker tijd voor jou inpland.

Let op! Heb je niet al je minuten verbruikt deze maand? Dan word de resterende tijd automatisch meegenomen naar volgende maand. Je raakt je minuten dus niet kwijt.

Heb je nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!

Wat zijn de extra mogelijkheden?

Meerdere back ups per maand

Je kunt het aantal back ups per maand verhogen. De extra mogelijkheden zijn: 2 keer per maand, 1 keer per week of dagelijks. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus mocht er iets verkeerd gaan, dan kun je altijd terugvallen op de laatste back-up.

Extra technische ondersteuning

In het basis pakket zit standaard 30 minuten gratis technische ondersteuning t.w.v 22.50,- .

Wil je meer technische ondersteuning dan is dat ook mogelijk. Dit kun je per 30 minuten uitbreiden. Afhankelijk van wat jij nodig hebt kun je het aantal minuten aanpassen.

Hoe gaat de support tijd in z’n werk?
Stel je hebt 1 uur support tijd per maand. Je hebt een aantal vragen en bespreekt deze met een medewerker. Indien er dingen toegepast moeten worden op je website of aangepast gaat er een timer in via het project dat word aangemaakt in je klantenaccount. De tijd stopt op het moment dat de medewerker klaar is. Zo kun je zien hoeveel tijd je nog over hebt.

Het kan zo zijn dat je meerdere vragen hebt per maand. Je deelt zelf de tijd in. Wil je 4 keer per maand een kwartiertje tijd voor je website dan kan dat natuurlijk. Wil je 6 keer per maand 10 minuten dan mag dat ook. Je kunt dit doorgeven via een ticket zodat er een medewerker tijd voor jou inplant.

Let op! Heb je niet al je minuten verbruikt deze maand? Dan word de resterende tijd automatisch meegenomen naar volgende maand. Je raakt je minuten dus niet kwijt.

Heb je nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!

Fix by hack

Het schoonmaken van de website nadat hackers toch een ingang hebben gevonden via een backdoor of misbruik hebben gemaakt van wachtwoorden, is niet standaard inbegrepen. Dit kost veel tijd, omdat elk bestand op de server moet worden nagelopen op geïnfecteerde codes of bestandjes.

Ben je gehackt? Wij helpen je graag om dit op te lossen. Wij bieden de mogelijkheid de optie ‘Fix by hack’ als extra optie aan te vinken tijdens het samen stellen van je pakket voor €6,50 per maand. Zo ben je maandelijks ‘verzekerd’ tegen hacks en wordt dit direct voor je opgelost. Indien je dit niet in je pakket hebt opgenomen, wordt het op uurtarief in rekening gebracht.

Foto optimalisatie

Wil je afbeeldingen uploaden of heb je afbeeldingen op je website die geoptimaliseerd moeten worden? Wij kunnen dit maandelijks, twee wekelijks of wekelijks voor jou doen. Wij zorgen ervoor dat de foto de beste resolutie krijgt en tegelijkertijd het kleinste bestandsformaat is.

Vervolgens zullen wij deze in je mediatheek uploaden zodat je deze op de gewenste pagina kunt plaatsen.

Speed optimalisatie

Is jouw website constant in ontwikkeling en wil je, je website sneller maken? Met de speed optimalisatie doen we maandelijks een meting voor we gaan optimaliseren en een meting nadat we hebben geoptimaliseerd. Zo kunnen we de veranderingen zien en onderzoeken wat we nog meer kunnen verbeteren om jouw website sneller te krijgen.

Google Analytics rapportage

Hiermee kun je, je bezoekersstroom in de gaten houden. Waar ze vandaan komen en hoe ze je gevonden hebben door middel van zoekwoorden. Wij installeren een tracking-code op de website en koppelen deze aan Google Analytics. Je ontvangt deze 1 keer per maand.

Oude links redirecten

Heb je een pagina verwijderd of heb je de naam gewijzigd? Dan moet je deze door linken naar de nieuwe pagina die daarvoor in de plaats komt. Is er geen nieuwe pagina, dan kun je deze altijd terug linken naar de homepagina.

UfirstHDC kan dit maandelijks voor jou doen.

Met een compleet onderhoudspakket van Zavia
kun je zorgeloos ondernemen.

© Copyright 2019 Zavia. All rights reserved.