Zavia Trainingen

Leren, doen en durven! Wij ondersteunen je.
Start vandaag nog met een Training van Zavia!

Wil jij graag zelf websites of blogs leren bouwen? Bij Zavia kun je terecht voor WordPress trainingen. Er zijn steeds meer mensen die graag willen leren werken met WordPress. Omdat wij al jaren werken met WordPress en wij ook veel vraag kregen uit onze eigen klantenkring, hebben wij besloten, “Zavia Trainingen” op te richten.

Bij Zavia Trainingen kun je een een Woocommerce training volgen of een basis WordPress training. Hierin leer je alle onderdelen die van toepassing zijn op het bouwen van een webshop of je eigen website/blog.

Door onze kennis met anderen te delen, helpen wij een ander graag een stap verder naar; zelfstandigheid, professionaliteit maar vooral het opbouwen van een mooie website.

Wij zijn er van overtuigd, dat jij na een training klaar bent om zelf verder te bouwen!

Onze trainingen

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Wil jij graag je eigen webshop leren bouwen in WordPress? Tijdens deze training leggen wij je het systeem stap voor stap uit en ga je, je eigen webshop bouwen. Aan het einde van de dag heb je al een basis voor je webshop!

BASIS WORDPRESS TRAINING

Je eigen website leren bouwen zonder technische kennis. Tijdens deze training ga je kennismaken met alle basis elementen van WordPress. Aan het einde van de training heb je al een basis staan voor je website en ontvang je gratis lesmateriaal van ons!

© Copyright Zavia 2022. All rights reserved.