Wij hebben een nieuw teamlid erbij!

  Welkom in ons team Ryan Richardson ! Ryan zal onze vaste tekstenschrijver / bewerker worden, tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Ryan is een echte all-rounder die overal raad mee weet! Een creatieve bol en voor ieder wat wils. Van blogs tot seo teksten. Van puur zakelijk tot webshop teksten. En bovenal, een echte aanwinst voor het team!

  Wij zijn ontzettend blij je te mogen verwelkomen in Team UfirstHDC!

  Wie ben ik en wat doe ik?

  Aangenaam! Mijn naam is Ryan Richardson en ik ben werkzaam als tekstschrijver. Begin 2013 begon ik op Facebook columns en korte verhalen te publiceren met onverwachts veel positieve reacties. Daarop volgde meerdere malen de vraag: “Waarom ga je niet meer met je schrijven doen?”

  Na het winnen van een aantal schrijfwedstrijden en aanbiedingen van diverse bedrijven besloot ik om mijn (on)kunde te optimaliseren. In de vorm van een opleiding (Nederlandse taal & cultuur) aan de Rijksuniversiteit in Groningen kreeg ik inzicht in de werkmogelijkheden. Echter interesseerde de materie mij niet genoeg waardoor ik besloot om te studie vroegtijdig te stoppen.

  Sindsdien (mei 2017) ben ik actief als freelance tekstschrijver in de ruimste zin van het woord; van scripties herschrijven en redigeren voor studenten tot SEO content maken voor bedrijven. En ik ben sinds november 2017 in samenwerking met Ufirsthdc als tekstschrijver. Eigenlijk voel ik me soms meer een psycholoog of marketeer dan een tekstschrijver. De strategie achter een goede tekst is namelijk meer dan mooie woorden formuleren en zinnen vlottend laten lopen!

  Ryan Richardson.

  © Copyright 2021 Zavia. All rights reserved.