Webdesign op maat

Ben je op zoek naar Webdesign op maat? Zavia is jouw ideale partner hiervoor.

Zavia bouwt snelle en goed vindbare websites op maat. Eenvoudig te beheren ook voor de mensen die er geen kennis van hebben. Al vanaf €249,- bouwen wij een professionele website met talloze uitbreidingsmogelijkheden. De website zal volledig responsive worden opgeleverd en is dus uitstekend te lezen op desktop, tablet en smartphone.

Een goede communicatie vinden wij erg belangrijk. Daarom betrekken we je graag bij het proces. Samen met jouw gaan we het idee van de website uitwerken tot een werkende website en adviseren wij waar nodig. Vanaf dag 1 word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het moment dat we op de testomgeving gaan werken, krijg je de mogelijkheid live mee te kunnen kijken.

Wij bouwen websites in het CMS systeem WordPress. WordPress staat garant voor gebruikersgemak. Het is vrij eenvoudig te beheren en support is bij ons de normaalste zaak van de wereld! WordPress geeft je de mogelijkheid na oplevering de website zelf bij te houden als je dit wilt. Geef je dit liever uit handen dan zijn we je natuurlijk graag van dienst.

De Voordelen

✓ Snelle en duidelijke communicatie / oplossingen

✓ Resultaat gericht

Flexibel

✓ Snelle oplevering

✓ Vrijblijvend gratis advies & informatie

Eenvoudig zelf bij te houden

1 Maand gratis support na oplevering

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Een webdesign speciaal op maat gemaakt.

Concrete afspraken en een duidelijke werkwijze.

Een kleine greep uit ons porfolio

Overtuigd of niet?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken.