Een website laten bouwen

Om een website te starten heb je natuurlijk een domeinnaam en hosting nodig. Zavia bied alle diensten omtrent je website aan zodat je niet bij verschillende partijen een dienst hoeft af te nemen. Zo houd je alles overzichtelijk en kun je met al je vragen bij 1 bedrijf terecht.

Het bouwen van een website is een heel proces waar veel bij komt kijken. Vaak is de eerste vraag die wij krijgen; Wat kost een website of webshop? Om direct antwoord te geven. Er is geen vaste prijs voor een website. Dit hangt helemaal af van je wensen. Moet de website of webshop bijvoorbeeld goed gevonden worden, meertalig zijn, een chat functie bevatten of moet er iets aan codering toegevoegd worden om die functionaliteit werkend te krijgen? Het is dus belangrijk dat je weet wat je wilt.

Vaak denken mensen dat een website een paar teksten en plaatjes bij elkaar is, maar achter de schermen gebeurt nog veel meer. Het is belangrijk om uit te zoeken wat u wilt en wat belangrijk voor u is. Samen met u kijken wij daarom ook graag naar uw wensen en stellen wij u vragen om zo een beter beeld te kunnen schetsen van. Op basis van deze informatie kunnen wij een goede offerte voor u opstellen, zodat we zeker weten dat we niets missen.

Onze Werkwijze
Als eerst gaan we samen met u kijken naar uw wensen en geven wij advies op basis van deze informatie. Ook zullen wij extra informatie geven omtrent alle benodigdheden rondom een website inclusief, hosting, domein, ssl, SEO (vindbaarheid), onderhoud, beveiliging etc. Nadat we alles besproken hebben en overeen zijn gekomen zullen wij de website of webshop op een testomgeving beginnen te bouwen. Hier kun je dus live meekijken. De gemiddelde levertijd is ongeveer 1 a 2 weken.
Uit ervaring weten wij dat klanten vaak moeite hebben met het verzamelen van informatie zoals teksten en beeldmateriaal. Wij raden daarom ook aan om dit van tevoren te regelen om vertraging te voorkomen. Zodra je een goede structuur hebt werkt dit het prettigste voor beide partijen.
Onderhoud
Ook het onderhouden van websites nemen wij graag uit handen, zodat jij je lekker kan focussen op jouw onderneming! Het is belangrijk om je website goed te blijven onderhouden om hacks en spam en malware tegen te gaan.

De Voordelen

✓ Snelle en duidelijke communicatie

✓ Geen lange wachttijden

Oplevering binnen 1-14 werkdagen

Flexibel

Resultaat gericht

✓ Vrijblijvend gratis advies & informatie

3 Maanden gratis support na oplevering

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Een website of webshop laten maken?

Een webshop laten bouwen

Je hebt besloten een webshop te beginnen. Gefeliciteerd! Nu moet die wordpress webshop natuurlijk gemaakt worden en goed gaan draaien. Veel bezoekers trekken. En het liefst meteen omzet genereren. Wij regelen dat voor je!

Zavia kan voor jou een aantrekkelijke en goed scorende webshop bouwen vanaf € 1500,-excl. btw. met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Wij leveren hem dan kant-en-klaar op, zodat jij meteen kunt gaan verkopen. Want wij begrijpen als geen ander dat jij waarschijnlijk liever de ondernemer bent dan de webbouwer. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij je kunt concentreren op je nieuwe onderneming.

Ook is er een mogelijkheid om zelf te bouwen aan je webshop. Wij bouwen het frame van een webshop en jij vult hem vervolgens eenvoudig zelf met de producten die jij wilt verkopen. Dit is ons doe-het-zelf pakket. Dit pakket kun je ook uitbreiden met verschillende plug-ins en mogelijkheden.

Een webshop moet overzichtelijk zijn. Jouw klanten moeten direct zien waar ze hun artikel kunnen vinden. Een heldere indeling en zoekfunctie. Jouw klanten wil je ook eenvoudig kunnen laten betalen. Snel en veilig.

De Voordelen

✓ Snelle en duidelijke communicatie

✓ Geen lange wachttijden

Oplevering binnen 7-30 werkdagen

✓ Vrijblijvend gratis advies & informatie

3 Maanden gratis support na oplevering

✓ Training mogelijk om alles zelf bij te houden

Een kleine greep uit ons porfolio

Overtuigd?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken.

© Copyright Zavia 2022. All rights reserved.