Onze eerste winnares van de kerstpakkettenactie, Dominique Visser!

  Zoals je misschien wel weet, zijn wij in november de kerstpakketten actie gestart. Mensen konden zich aanmelden voor een kerstpakket of ze konden iemand opgeven waarvan zij dachten, dat die persoon het verdiende om eens lekker verwend te worden met de kerst. Wij hebben boven verwachting ontzettend veel inzendingen gehad, die we allemaal stuk voor stuk hebben doorgenomen en waar we een keuze uit hebben gemaakt.

  Afgelopen dinsdag hebben wij onze eerste winnares bekendgemaakt die een kerstpakket heeft gewonnen. Dominique visser uit Opmeer heeft haar ouders opgegeven voor de actie met een bijzonder verhaal. Omdat Dominique onze eerste winnares is, hebben wij het kerstpakket persoonlijk langs gebracht en live gefilmd via facebook. Zie hier het filmpje https://www.facebook.com/ufirsthdc/videos/1754897748140265/

  Gisteravond hebben wij de familie Visser heel erg blij mogen maken en verrast met een goed gevuld kerstpakket!

  In 2015 heeft Dominique een ontzettend zwaar jaar gehad en bleken er na die tijd nog meer onaangename verrassingen te zijn. Ondanks alle ellende hebben haar ouders haar altijd bijgestaan en voor haar en de familie gezorgd. Ze staan klaar voor iedereen en helpen waar ze kunnen.

  “Een mooi kerstpakket zou een heel mooi dank je wel zijn van mij aan hun. Iets wat ze niet verwachten. En wat ik ze super gun.”

  Dominique.

  Na het uitpakken van het kerstpakket hebben we de livevideo stopgezet  omdat we ze even hun momentje samen gunde. We hebben daarna nog even met de familie Visser gezeten en met elkaar gesproken. Moeder Gon ook wel bekend als; Mevrouw Kiosk die 30 jaar heeft gewerkt bij de Kiosk in Hoorn en handige vader Ben die van alles in elkaar kan zetten en van gebruikte spullen weer iets nieuws in elkaar zet waren enorm verrast. Het zijn gezellige, lieve en vooral positieve mensen ondanks alle narigheden.

  Wij wensen ze het allerbeste toe en natuurlijk fijne feestdagen met een goedgevuld kerstpakket van ufirsthdc!

  Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Volg ons dan op facebook!

  © Copyright 2020 Zavia. All rights reserved.