WordPress webshop laten bouwen

Je hebt besloten een wordpress webshop te beginnen. Gefeliciteerd! Nu moet die wordpress webshop natuurlijk gemaakt worden en goed gaan draaien. Veel bezoekers trekken. En het liefst meteen omzet genereren. Wij regelen dat voor je!

Zavia kan voor jou een aantrekkelijke en goed scorende wordpress webshop bouwen vanaf € 1500,-excl. btw. met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Wij leveren hem dan kant-en-klaar op, zodat jij meteen kunt gaan verkopen. Want wij begrijpen als geen ander dat jij waarschijnlijk liever de ondernemer bent dan de webbouwer. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij je kunt concentreren op je nieuwe onderneming.

Ook is er een mogelijkheid om zelf te bouwen aan je webshop. Wij bouwen het frame van een WordPress webshop vanaf € 495,- excl. btw. Jij vult hem vervolgens eenvoudig zelf met de producten waarmee jij de markt gaat veroveren. Dit is ons doe-het-zelf pakket. Dit pakket kun je ook uitbreiden met verschillende plug-ins en mogelijkheden.

Een wordpress webshop moet overzichtelijk zijn. Jouw klanten moeten direct zien waar ze hun artikel kunnen vinden. Een heldere indeling en zoekfunctie. Jouw klanten wil je ook eenvoudig kunnen laten betalen. Snel en veilig. Met een wordpress webshop van Zavia komen klanten bij je terug. Want na een goede ervaring volgen de herhaalaankopen.

Zelf een wordpress webshop bouwen is niet altijd eenvoudig. Wij hebben de ervaring en helpen je graag.

Lever ons je teksten en foto’s aan en wij vullen je winkel. Heb je zelf ideeën, vertel ze ons. Want vanaf het eerste ontwerp ben jij bij het proces betrokken. Het zijn jouw klanten en het is jouw winkel.

Nog geen foto’s of teksten? Zavia neemt het je zonder probleem uit handen. Vraag een offerte aan voor sprekende foto’s en verkopende teksten. Wij gaan voor de levering van een complete webshop. Niet minder.

De Voordelen

✓ Snelle en duidelijke communicatie / oplossingen

✓ Resultaat gericht

Flexibel

✓ Snelle oplevering

✓ Vrijblijvend gratis advies & informatie (meedenkend)

Eenvoudig zelf bij te houden

✓ Gratis support na oplevering

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een complete wordpress webshop waar je optimaal van kunt profiteren!

Concrete afspraken en een duidelijke werkwijze.

Een kleine greep uit ons porfolio

Overtuigd?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken.

© Copyright Zavia 2022. All rights reserved.