WordPress website laten bouwen

Met Zavia kun namelijk je verschillende kanten op. Wil je een professionele website en wil je dit graag uitbesteden? Dan kunnen wij jou zeker van dienst zijn! Neem jij liever de regie in eigen handen en heb je alleen hulp nodig bij technische zaken of het ontwerpen van je site? Ook dan kun je bij ons terecht.  Door middel van een vrijblijvend intakegesprek en op basis van jouw wensen, zullen wij je adviseren en samen met jou gaan we kijken naar een passende oplossing. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en hen de hulp geven die ze daadwerkelijk nodig hebben.

Om een website te starten heb je natuurlijk een domeinnaam en hosting nodig. Zavia bied alle diensten omtrent je website aan zodat je niet bij verschillende partijen een dienst hoeft af te nemen. Zo houd je alles overzichtelijk en kun je met je vragen bij 1 bedrijf terecht.

Een website staat garant voor gebruikersgemak en een overzichtelijke indeling. Wij leveren de website volledig responsive aan zodat deze goed te zien is op desktop, tablet en smartphone. Zavia bouwt al een professionele website vanaf € 499,- met diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een boeking/reserveringssysteem of meerdere talen. Ook het onderhouden van websites doen wij voor diverse klanten. Het is belangrijk om je website goed te blijven